Artsonia'ya Bekliyoruz!

ARTSONIA PROJESİ
Öğrencilerimiz, görsel sanatlar dersleri ile kulüp faaliyetlerinde ürettikleri çalışmaları, ‘Artsonia’ sanal sergi ortamında paylaşıma sunarlar. www.artsonia.com adresinden ulaşılan; uluslararası sergi paylaşımı gerçekleştiren okullar arasında yer alan Cent Koleji, ülkemizden katılım sağlayan kurumlar arasında giderek yükselen bir başarı grafiği çizmektedir.
Öğrencilerimizin ürünlerini sanal ortamda izleme fırsatı bulan velilerimiz, yorumları ve ziyaretleri ile uygulamaya aktif olarak katılabilirler. Öğrencilerimiz, hem bireysel çalışmalarını hem de diğer akranlarının ürünlerini güncel olarak takip edebilirler. Öğretim yılı süresince fun club üyelikleri, kazanılan ödül ve madalyalar ile öğrencilerimizin motivasyonları desteklenir.