Kurucumuzun Mesajı

Sevgili Centliler,
Özgür düşüncenin ve yaratıcı beyinlerin yetiştirildiği bir öğretim kurumu olarak Türk Milli Eğitimi’nde yerini almış olan Özel Cent Okulları; Atatürkçü, barışçı ve demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimsemiş çağdaş gençler yetiştirmenin gururunu yaşamaktadır.

Huzur ve sevginin egemen olduğu kampüsümüzde, her türlü olanak sağlanarak yetiştirilen sizlerden bu yetişmenin bilinç ve sorumluluğunu yerine getirmenizi bekliyorum. Çünkü ulusal ve evrensel sorumluluk duygusu ancak sizler gibi gençlerin omuzlarında yükselecektir. Daima bilimin evrensel yöntemlerini ve teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak sorunlarınıza çağdaş çözümler arayın. Pırıl pırıl, gencecik kafalarınızda safsataya, bağnazlığa, tek taraflı yaklaşımlara kesinlikle yer vermeyin. Ulusumuzun ve ülkemizin çıkarlarını her zaman ve her durumda kişisel çıkarlarınızın üzerinde tutun. İdeallerinizi gerçekleştirmek adına geri adım atmadan yürürken güven duygularımız hep sizinle birlikte olacaktır.

Ulu Önderimiz Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek hak ettiğiniz mevkilere gelebilmeniz temennisiyle hepinizi kucaklıyor, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

Süha CENT
Özel Cent Okulları Kurucusu